Використання коагулянтів в процесi екстрагування цукрози з бурякової стружки - Ліпєц, Антон Адамович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Гусятинський, Микола Володимирович (My University, 2003)
Досліджено вплив основного сульфату алюмінію, рекомендованого до використання в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки, з точки зору підвищення якості дифузійного соку. The influence of basic aluminum sulfate, recommended for use in the process of sucrose extraction from beet chips, has been investigated in terms of improving the quality of diffusion juice.
Keywords: живильна вода; основний сульфат алюмінію; цукроза; екстрагування; бурякова стружка; бурякоцукрове виробництво; feed water; basic aluminum sulfate; sucrose; extraction; beet Chips; sugar beet production; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра біотехнології і мікробіології