Ліпєц, Антон АдамовичГусятинська, Наталія АльфредівнаТетеріна, Світлана МиколаївнаГусятинський, Микола Володимирович2016-11-212016-11-212003Ліпєц А. А. Використання коагулянтів в процесi екстрагування цукрози з бурякової стружки / А. А. Ліпєц, Н. А. Гусятинська, С. М. Коровко, М. В. Гусятинський // Перспективные направления развития пищевой промышленности : сборник научных статей научно-практической конференции. - Одесса : ОЦНТЭИ, 2003. - С. 91-93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24573Досліджено вплив основного сульфату алюмінію, рекомендованого до використання в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки, з точки зору підвищення якості дифузійного соку. The influence of basic aluminum sulfate, recommended for use in the process of sucrose extraction from beet chips, has been investigated in terms of improving the quality of diffusion juice.живильна водаосновний сульфат алюмініюцукрозаекстрагуваннябурякова стружкабурякоцукрове виробництвоfeed waterbasic aluminum sulfatesucroseextractionbeet Chipssugar beet productionкафедра технології цукру і підготовки водикафедра біотехнології і мікробіологіїВикористання коагулянтів в процесi екстрагування цукрози з бурякової стружкиArticle