Застосування математичної системи MathCAD в інженерних розрахунках - Серьогін, Олександр Олександрович; Погорілий, Тарас Михайлович; Люлька, Дмитро Миколайович (My University, 2009)
Проводиться розгляд застосування системи MathCAD в навчальному процесі.
Keywords: MathCAD; інженерні розрахунки; инженерные расчеты; engineering calculations; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра електропостачання і енергоменеджменту