Бідах, Діана ВікторівнаПетруша, Оксана Олександрівна2023-03-222023-03-222019Бідах, Д. В. Дослідження ефективності просіювання борошна / Д. В. Бідах, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р., м. Київ – Київ : НУХТ, 2019. – С. 77-78https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39321Розглянуті методи дозволяють передбачити виникнення проблеми та підвищують розв’язність складних проблем. Кожен метод має свої переваги та недоліки, але оптимальним є використання дві системи. These methods allow you to predict the occurrence of a problem and increase the solvability of complex problems. Each method has its own advantages and disadvantages, but the optimal approach is to use two systems.ризикнебезпечниий фактораналізування причини і наслідківоцінкаriskhazardassessmentanalysis of cause and effectкафедра експертизи харчових продуктівДослідження ефективності просіювання борошнаThesis