Дослідження ефективності просіювання борошна - Бідах, Діана Вікторівна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2019)
Розглянуті методи дозволяють передбачити виникнення проблеми та підвищують розв’язність складних проблем. Кожен метод має свої переваги та недоліки, але оптимальним є використання дві системи. These methods allow you to predict the occurrence of a problem and increase the solvability of complex problems. Each method has its own advantages and disadvantages, but the optimal approach is to use two systems.
Keywords: ризики; хлібобулочні вироби; дерево відмов; risks; bakery products; failure tree; кафедра експертизи харчових продуктів