Ніколайчук, Аліна ОлександрівнаКирпіченкова, Оксана Миколаївна2017-08-212017-08-212017Ніколайчук, А. О. Формування якості гарбузово-морквяного напівфабрикату та страв з його використанням / А. О. Ніколайчук, О. М. Кирпіченкова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 38-39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25808Досліджено якість гарбузово-морквяного напівфабрикату для розширення асортименту виробів з кисломолочного сиру. Studied quality semi Pumpkin-carrot to expand the range of products from cottage cheese.uk-UKгарбузово-морквяний напівфабрикатpumpkin-carrot cake mixкисломолочний сиртворогsour milk cheeseкафедра готельно-ресторанної справиФормування якості гарбузово-морквяного напівфабрикату та страв з його використаннямOther