"Розумий будинок" - сучасна система пожежної безпеки - Гончаренко, Людмила Валеріївна; Гуць, Віктор Степанович (My University, 2014)
Забезпечення пожежної безпеки базується на сукупністі правових, економічних, технічних та інших заходів, які здійснюються державними та громадськими органами (організаціями), а також окремими особами під час виконання чи забезпечення виконання правил пожежної безпеки. Fire safety is based on a combination of legal, economic, technical and other measures taken by government and public bodies (organizations) and individuals in the implementation or enforcement of fire safety regulations.
Keywords: система пожежної безпеки; пожежна безпека; розумий будинок; fire protection system; fire safety; mental home; кафедра екології та екоменеджменту