Методологія самоорганізації злиття та поглинання і досягнення синергетичного ефекту в корпораціях молочної промисловості - Марченко, Валентина Миколаївна (My University, 2011)
Дисертація посвящена дослідження теоретичних, методологічних методичних і практичних питань виникнення синергетичного ефекту в обробляти сліянію та поглощення корпорацій This thesis deals with theoretical, methodological and practical issues in the emergence of synergies in the process of mergers and acquisitions of corporations.
Keywords: злиття; поглинання; самоорганізація; синергетичний ефект; корпорація; молочна галузь; mergers; acquisitions; self-organization; synergetic effect; corporation; dairy industry