Домарецький, Віталій АфанасійовичКуц, Анатолій МихайловичКарпутіна, Маргарита ВіталіївнаМельник, Ірина2015-02-262015-02-262012Вітчизняний та світовий досвід України у виробництві пива / В. А. Домарецький, А. М. Куц, М. В. Карпутіна, І. В. Мельник // Харчова промисловість. – 2012. – № 13. – С. 6-9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19553Проаналізовано динаміку виробництва пива у світі та в Україні протягом 2005-2010 років. Оцінені фактори, які впливають на цінову політику у галузі, на обсяги виробництва вітчизняного пива, на величину імпорту та експорту цього напою. Окреслені задачі, які стоять перед пивоварною галуззю на сучасному етапі. The dynamics of production of beer is analysed in the world and in Ukraine during 2005 - 2010. The row of factors influences on a price policy in industry, on a production of beer volume, on an import and export of this drink. These factors were appraised. Tasks which stand before brewing industry on the modern stage are outlined. To such tasks behave: improvement of high - quality indexes of the prepared product, introduction of energy saving technologies in the production of beer, development of new types of the cheap and ecologically clean packing.otherімпортекспорт пивадинаміка ринку пиваimportexport of beerdynamics of market of beerкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВітчизняний та світовий досвід України у виробництві пиваArticle