Поліщук, Галина ЄвгеніївнаУстименко, Ігор Миколайович2017-04-242017-04-242016Патент 111423 UA, МПК А23С 11/00 (2016.01). Склад харчової емульсії / Поліщук Г. Є., Устименко І. М. – u 2016 04748; заявл. 28.04.2016; опубл. 10.11.2016, Бюл. № 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25074Склад харчової емульсії містить жирову фазу, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовують казеїнат натрію та емульгатор Естер Твердий-2 (Т-2), а як жирову фазу - кукурудзяну олію. The composition of food containing fat emulsion phase, water and emulsifier. As used emulsifier emulsifier and sodium caseinate Esther Hard 2 (T-2), and a fat phase - corn oil.uk-UKхарчова емульсіяfood emulsionкукурудзяна оліяcorn oilказеїнат натріюsodium caseinateкафедра технології молока і молочних продуктівСклад харчової емульсії (Патент на корисну модель № 111423)Other