Склад харчової емульсії (Патент на корисну модель № 111423) - Поліщук, Галина Євгеніївна; Устименко, Ігор Миколайович (My University, 2016)
Склад харчової емульсії містить жирову фазу, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовують казеїнат натрію та емульгатор Естер Твердий-2 (Т-2), а як жирову фазу - кукурудзяну олію. The composition of food containing fat emulsion phase, water and emulsifier. As used emulsifier emulsifier and sodium caseinate Esther Hard 2 (T-2), and a fat phase - corn oil.
Keywords: харчова емульсія; food emulsion; кукурудзяна олія; corn oil; казеїнат натрію; sodium caseinate; кафедра технології молока і молочних продуктів