Крафтове морозиво як нова гастрономічна ніша - Басс, Оксана Олександрівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна (My University, 2025)
Крафтове морозиво в Україні має великий потенціал для розвитку, особливо у поєднанні з напрямами гастротуризму, локального підприємництва та креативної економіки. Підтримка таких виробників — важливий чинник не лише для розвитку малого бізнесу, а й для культурної та економічної ідентичності регіонів. Craft ice cream in Ukraine has great potential for development, especially in combination with the directions of gastrotourism, local entrepreneurship and the creative economy. Support of such manufacturers is an important factor not only for the development of small businesses, but also for the cultural and economic identity of regions.
Keywords: морозиво; крафтові продукти; джелато; кафедра технології молока і молочних продуктів; gelato; craft products; ice cream