Бойчук, Вікторія Всеволодівна2022-10-312022-10-312022Бойчук, В. В. Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва сиру кисломолочного на ПАТ «Яготинський маслозавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вікторія Всеволодівна Бойчук ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2022. – 131 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38579otherкафедра експертизи харчових продуктівсир кисломолочнийсистема управління якістюмолокопереробна галузьпроцесний підхідризико орієнтований підхідцикл PDCAструктурно-функціональні схемиРозроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва сиру кисломолочного на ПАТ «Яготинський маслозавод»Other