Інформація на пакованні. Його роль і нормативність - Бабанова, Олена Ігорівна; Яницька, Вероніка (My University, 2025)
Інформація на пакованні є важливим інструментом для комунікації між виробником і споживачем. Її роль полягає у наданні корисної, достовірної та зрозумілої інформації, що забезпечує безпеку, комфорт і задоволення потреб споживача.

Packing information is an important tool for communication between the manufacturer and the consumer. Its role is to provide useful, reliable and understandable information that provides safety, comfort and meeting the needs of the consumer.
Keywords: паковання; дизайн упаковки; packing; design of packaging; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв