Закусочні кисломолочні пасти з композиціями прянощів (Патент на корисну модель № 103374) - Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2015)
Закусочні кисломолочні пасти з композиціями прянощів містять кисломолочну основу, молочну сироватку, модифікований крохмаль, сіль, смаковий наповнювач та прянощі. Як смаковий наповнювач використовують сухий корінь селери, а як прянощі - екстракти базиліку, майорану та духмяний перець, часник.
Keywords: кисломолочні пасти; прянощі; селера; кисломолочные пасты; пряности; сельдерей; fermented milk paste; spice; celery; кафедра технології молока і молочних продуктів