Застосування діаграми Пурбе для визначення оптимального методу знезалізнення води - Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Грабовська, Олена Вячеславівна (My University, 2014)
Видалення із води заліза - одна із самих складних задач у водоочищенні. На сьогодні не існує універсального економічно виправданого методу, який був би ефективним у будь-яких випадках.
Keywords: перманганат калію; перекис водню; знезалізнення води; potassium permanganate; hydrogen peroxide; iron removal of water; кафедра технології цукру і підготовки води