Бондаренко, Дмитро ОлександровичЛюлька, Олександр МиколайовичКорецька, Ірина Львівна2016-10-282016-10-282016Бондаренко, Д. О. Дослідження впливу пектинів різних виробників на показники якості термостабільної начинки / Д. О. Бондаренко, О. М. Люлька, І. Л. Корецька // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками VI Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 28-29 квітня 2016 р. – К. : НУБіП, 2016. - С. 230-232.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24469Проведені дослідження впливу пектинів різних виробників на показник сухих речовин у начинці The influence of pectins from different manufacturers to measure solids in stuffinguk-UKпектинрectinначинкаfillingсухі речовиниsolidsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиДослідження впливу пектинів різних виробників на показники якості термостабільної начинкиOther