Отримання білкових продуктів з ядер волоського горіха - Савчук, Юрій Юрійович; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2014)
Виробництво білкових продуктів з волоського горіха дозволить розширити сучасний ринок харчових продуктів, виступить альтернативою виробництву продуктів з високим вмістом білка тваринного походження. Отриманий продукт має високу біологічну та харчову цінність, є незамінним джерелом амінокислот, його можна вживати, як в чистому вигляді, так і в поєднанні з іншими харчовими продуктами. Production of the protein products of walnut will expand the current food market, will deliver an alternative to the production of foods high in animal protein. The resulting product has a high biological and nutritional value, is an indispensable source of amino acids, it can be used both in pure form and in combination with other foods.
Keywords: волоський горіх; білкові продукти; харчові продукти; protein products; walnut; food; кафедра експертизи харчових продуктів