Інноваційні олійножирові продукти з введенням ліпідів овечої вовни. - Осейко, Микола Іванович; Романовська, Тетяна Іванівна (My University, 2019)
Ланолін є перспективною інноваційною добавкою до харчових жировмісних продуктів, а ступінь очищення ланоліну визначається технологічними процесами його отримання. Lanolin is a promising innovative additive to fatty food products, and the degree of purification of lanolin is determined by the technological processes of its production.
Keywords: wool; вовна; wax; віск; жир; fat; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів