ІКТ як пріоритетний засіб у покращенні якості освіти - Тригуб, Інна Петрівна (My University, 2014)
Автор проголошує важливим пріоритетом та стратегією курс на покращення якості освіти і, в першу чергу, ефективне запровадження інформаційних та комунікаційних технологій в освітню галузь. Останнім часом освіта значно розширює спектр технологій, що пов'язані з комп'ютером та всесвітніми інформаційними мережами. Розбудова інформаційного освітнього простору сьогодні потребує від вчителів володіння сучасними ІКТ та вміння застосовувати їх у навчанні та у повсякденному житті.
Keywords: інформаційні технології освіти; вища освіта; дистанційна освіта; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації