Вплив вихлопних газів на здоров’я виробничого персоналу - Заєць, Віра Анатоліївна; Нещадим, Лариса Петрівна (My University, 2017)
В статті були розглянуті наслідки інтенсивного зростання кількості автомобілів в усіх містах України повітря офісних та адміністративних приміщень, закладів торгівлі громадського харчування, забруднюються значною кількістю хімічних елементів та їх сполук. В Україні давно виникла потреба використання сучасних методів лабораторних досліджень якості повітря в приміщеннях. In the article there were the considered consequences ofintensive increase of amount of cars in all cities of Ukraine ofair of office and administrative apartments, establishments oftrade of public food consumption, contaminated by the far ofchemical elements and their connections. In Ukraine a long ago there was a requirement of the use ofmodern methods of laboratory researches of quality of air inapartments.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; концентрація; шкідливі речовини; атмосферне повітря; concentration; harmful substances; atmospheric air