Підвищення біологічної цінності діабетичних видів морозива - Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна (My University, 2006)
Підтверджена доцільність використання сиру кисломолочного у виробництві морозива. Вивчено амінокислотний склад діабетичних видів морозива. Наведений розрахунок біологічної цінності морозива з цукрозамінниками. Confirmed the feasibility of using milk cheese in ice cream production. Studied the amino acid composition of diabetic kinds of ice cream. Calculation of the biological value of ice cream with sweeteners.
Keywords: морозиво; цукрозамінник; сир кисломолочний; біологічна цінність; амінокислотний склад; acidic cheese; ice cream; sweetener; biological value; amino acid composition; кафедра технології молока і молочних продуктів