Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСкорченко, Тетяна АнатоліївнаПухляк, Анастасія Григорівна2013-03-132013-03-132006Федченко, Т. Г. Підвищення біологічної цінності діабетичних видів морозива / Т. Г. Федченко, Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк // Молочна промисловість. – 2006. – № 1. – С. 43-45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6808Підтверджена доцільність використання сиру кисломолочного у виробництві морозива. Вивчено амінокислотний склад діабетичних видів морозива. Наведений розрахунок біологічної цінності морозива з цукрозамінниками. Confirmed the feasibility of using milk cheese in ice cream production. Studied the amino acid composition of diabetic kinds of ice cream. Calculation of the biological value of ice cream with sweeteners.uk-UKморозивоцукрозамінниксир кисломолочнийбіологічна цінністьамінокислотний складacidic cheeseice creamsweetenerbiological valueamino acid compositionкафедра технології молока і молочних продуктівПідвищення біологічної цінності діабетичних видів морозиваArticle