Що таке аудіонаркотики? - Антоненко, Артем Васильович; Нещадим, Лариса Петрівна (My University, 2010)
Згідно з експериментальними даними, накладаючи різні бінауральні ритми один на одного, можна викликати в людини конкретний вид мозкової активності, тобто ті ж відчуття, що і маріхуанна, кокаїн, героїн, алкоголь, морфій, екстазі, нікотин, анестезія, антидепресанти. В роботі досліджено вплив ультра- і інфразвуку на здоров’я, зібрана інформація про бінауральні ритми і розглянуто вплив аудіонаркотиків на психічний стан людини. According to experimental data, imposing of different binaural beats to each other can cause a particular type of brain activity of a person, the same feelings, that are caused by marihuanna, cocaine, heroin, alcohol, morphine, ecstasy, nicotine, anesthesia, antidepressants. In this paper, the influence of ultra-and infrasound on the health is investigated, information about binaural beats is collected and the influence of audio drugs on the mental state of a person is considered.
Keywords: психіка людини; бінауральний ритм; ультразвук; інфразвук; human psyche; binaural beat; ultrasound; infrasound; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу; кафедра екології та екоменеджменту