Масляна паста з поліфункціональною добавкою - Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Яценко, Ольга Володимирівна (My University, 2013)
Розроблено новий вид масляної пасти з добавкою чорниці. It was novel type butter paste with blueberries.
Keywords: масляна паста; butter paste; фунціональні продукти; functional food; чорниця; blueberries; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра експертизи харчових продуктів