Шульга, Наталія МихайлівнаМлечко, Л. А.2015-03-192015-03-192011Шульга, Н. М. Санітарія та гігієна : навч. посіб. / Н. М. Шульга, Л. А. Млечко. – К. : ІПДО НУХТ, 2011. – 34 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19749Розглянуто санітарні вимоги до території молочних підприємств, обладнання, технологічних процесів. Наведено характеристику вимог до засобів для миття та дезинфекції. Приділено увагу правилам особистої гігієни працівників підприємств молочної галузі. The sanitary requirements for area of dairy factories, equipment and processes are considered. The characteristic of detergents and disinfectants is presented. The most attention is paid to personal hygiene of employees.санітарні вимогиsanitary requirementsзасоби для миттяmeans for washingособиста гігієнаpersonal hygieneдезинфекціяdisinfectionСанітарія та гігієнаLearning Object