Санітарія та гігієна - Шульга, Наталія Михайлівна; Млечко, Л. А. (My University, 2011)
Розглянуто санітарні вимоги до території молочних підприємств, обладнання, технологічних процесів. Наведено характеристику вимог до засобів для миття та дезинфекції. Приділено увагу правилам особистої гігієни працівників підприємств молочної галузі. The sanitary requirements for area of dairy factories, equipment and processes are considered. The characteristic of detergents and disinfectants is presented. The most attention is paid to personal hygiene of employees.
Keywords: санітарні вимоги; sanitary requirements; засоби для миття; means for washing; особиста гігієна; personal hygiene; дезинфекція; disinfection