Очищення стічних вод молочних підприємств баромембранними методами - Лебедєва, О. В.; Ковбень, Р. І.; Кривопуст, Дмитро Сергійович; Мирончук, Валерій Григорович; Змієвський, Юрій Григорович (My University, 2011)
Дослідження були спрямовані на переробку стічних вод з метою повного використання усіх компонентів молочної сироватки та одержання очищеної води для повернення її у технологічний цикл. The study focused on the processing of wastewater in order to fully use all components of whey and obtain treated water to return it to the work cycle.
Keywords: стічні води; мембрана; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; wastewater; membrane