Управління якістю продукції, яка не відповідає вимогам системи менеджменту якістю - Григорців, Михайло Володимирович (My University, 2016)
У зв’язку з інтеграційними процесами, які відбуваються в Україні, вимоги до якості продукції постійно зростають. Виробництво продукції із дотримання вимог стандартів дає можливість вітчизняним підприємствам розширювати ринок їх продажу. Тому на сьогодні актуальною темою залишається управління продукцією, яка не відповідає вимогам системи управління якістю. Ефективне вирішення та уникнення такої проблеми зменшує фінансові витратами та забезпечує хорошу репутацію про продукцію серед споживачів, і як наслідок підвищує конкурентоспроможність підприємства. Тому дане питання постійно знаходиться в центрі наукових експериментів, які вирішують вчені різних категорій. Due to the integration processes taking place in Ukraine, production quality requirements are increasing. Production of non-compliance with standards enables domestic companies to expand their market sales. So today is a hot topic of management products that do not meet the requirements of the quality management system. Effective solution to avoid such problems and reduce financial costs and ensures a good reputation among consumers about products and consequently increases the competitiveness of enterprises. Therefore, this issue is always at the center of scientific experiments that address different categories of scientists.
Keywords: кафедра економіки і права; управління; продукт; якість; підприємство; lever control; product; quality; enterprise