Можливість використання нетрадиційної рослинної сировини у кулінарії - Собін, Олексій Владиславович; Лаленко, Таміла Вікторівна; Корецька, Ірина Львівна; Рахметов, Джамал Бахлулович (My University, 2017)
Представлено можливість внесення до рецептури гомогенізованої пасти з Щавнату, проведено досліди на «РЕОТЕСТ - 2», розраховано амінокислотний СКОР продукту. Presents the possibility of introducing in the formulation of homogenized paste with Savnet, conducted experiments on "REOTEST - 2", designed amino acid SKOR product.
Keywords: щавнат; savnet; рослинний білок; vegetable protein; реологічні криві в’язкості; rheological curves of viscosity; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи