Собін, Олексій ВладиславовичЛаленко, Таміла ВікторівнаКорецька, Ірина ЛьвівнаРахметов, Джамал Бахлулович2017-05-132017-05-132017Собін, О. В. Можливість використання нетрадиційної рослинної сировини у кулінарії / О. В. Собін, Т. В. Лаленко, І. Л. Корецька, Д. Б. Рахметов // Науковий тиждень у Крутах – 2017 : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції у рамках ІІ наукового форуму, 16 березня 2017. - Том 1 – С. 270-277.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25217Представлено можливість внесення до рецептури гомогенізованої пасти з Щавнату, проведено досліди на «РЕОТЕСТ - 2», розраховано амінокислотний СКОР продукту. Presents the possibility of introducing in the formulation of homogenized paste with Savnet, conducted experiments on "REOTEST - 2", designed amino acid SKOR product.uk-UKщавнатsavnetрослинний білокvegetable proteinреологічні криві в’язкостіrheological curves of viscosityкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиМожливість використання нетрадиційної рослинної сировини у кулінаріїThesis