Riznyk, AnastasiiaSylchuk, TetianaTsyrulnikova, VitaDulka, OlhaTyshchenko (Usatiuk), Olena2024-06-202024-06-202024Formation of the domestic market of gluten-free products in the context of sustainable development / A. Riznyk, T. Sylchuk, V. Tsyrulnikova, O. Dulka, O. Tyshchenko // Proceedings of the VІ International Conference on European Dimensions of Sustainable Development, 15–17 May 2024. – Kyiv : NUFT, 2024. – Pp. 97.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43548This paper discusses the use of promising domestic raw materials in the technology of innovative agglutinin products that create a new generation of food productsУ тезах розглянуто питання використання перспективної вітчизняної сировини в технології інноваційних аглютенових продуктів, харчових продуктів нового поколінняenagglutinin productsgluten-free productsprotein glutenbread productsаглютенові продуктибезглютенові продуктиглютенхлібобулочні виробикафедра готельно-ресторанної справиFormation of the domestic market of gluten-free products in the context of sustainable developmentThesishttps://orcid.org/0000-0002-8980-5512https://orcid.org/0000-0001-8035-4957https://orcid.org/0000-0003-1531-5016https://orcid.org/0000-0002-9878-5998https://orcid.org/0000-0001-9383-1898