Федорич, Назар СтепановичСідлецький, Віктор Михайлович2017-11-012017-11-012017Федорич, Н. С. Розробка системи управління процесом заключної очистки дифузійного соку / Н. С. Федорич, В. М. Сідлецький // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 2. – С. 257.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26074Для процесу другої сатурації значення витрати молока та значення рН можуть вибиратись в діапазоні значень, причому діапазони цих значень суттєво змінюються, в залежності від стану дифузійного соку, а це в свою чергу спричиняє зміну технологічного режиму і як наслідок зміну роботи системи керування. For the second carbonation process, the milk consumption value and the pH value can be selected in the range of values, the ranges of these values vary significantly, depending on the state of the purification juice, and this in turn entails a change in the process regime and, as a consequence, a change in the operation of the control system.otherпроцес другої сатураціїмоделюванняthe process of second saturationmodelingкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаРозробка системи управління процесом заключної очистки дифузійного сокуThesis