Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаВашека, Оксана МиколаївнаПетруша, Оксана ОлександрівнаКарпенко, Анна2014-10-082014-10-082014Дослідження якості масляної суміші, збагаченої біогенним комплексом рослинних мікронутрієнтів / О. В. Нєміріч, О. М. Вашека, О. О. Петруша, А. В. Карпенко / Восточно-европейский журнал передових технологий. – 2014. – № 3/10 (69), Ч. 10. – С. 30-33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17098У статті представлено результати мікроструктурних досліджень водної суспензії розмеленого насіння кунжуту білого. Методом оптичної мікроскопії у досліджуваній суспензії виявлено ділянки із глобулярною та поліедричною структурою. При вивченні характеристик консистенції солоної масляної суміші, збагаченої біогенним комплексом рослинних добавок, встановлено вплив останніх на показники якості готового продукту. The results of microstructural investigations of an aqueous suspension of crushed sesame white seeds. By optical microscopy revealed areas of the suspension with a globular and polyhedral structure. The study of the characteristics of the consistency of salt oil mixture rich nutrient complex herbal supplements, showed a significant influence of the latter is the performance quality of the finished product.uk-UKмасляна суміштехнологіянасіння кунжуту білогопоказники якостіoil mixturestechnologywhite sesame seedsquality indicatorsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДослідження якості масляної суміші, збагаченої біогенним комплексом рослинних мікронутрієнтівArticle