Романовська, Тетяна ІванівнаРомановський, Назарій Олегович2023-03-302023-03-302022Романовська, Т. І. Засадничі підходи щодо методів контролю жировмісних продуктів / Н. Романовський, Т. Романовська // Актуальні проблеми науки та освіти: реалії та перспективи : тези доповідей I-ої Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 09 грудня 2022 р. – Київ : ГО «МАН», 2022. – С. 93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39562Точність і відтворюваність методів аналізу жирів визначається застосовуванням розчинників. The accuracy and consistency of the methods for analyzing fats depends on the determination of retailers.otherоліяoilміжмолекулярні взаємодіїintermolecular interactionsжирfatкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівЗасадничі підходи щодо методів контролю жировмісних продуктівThesis