Засадничі підходи щодо методів контролю жировмісних продуктів - Романовська, Тетяна Іванівна; Романовський, Назарій Олегович (My University, 2022)
Точність і відтворюваність методів аналізу жирів визначається застосовуванням розчинників. The accuracy and consistency of the methods for analyzing fats depends on the determination of retailers.
Keywords: олія; oil; міжмолекулярні взаємодії; intermolecular interactions; жир; fat; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів