Роль відкритих електронних ресурсів в реалізації академічної доброчесності - Левченко, Наталія Петрівна (My University, 2016)
У статті розглянуто законодавчі акти, що визначають державну політику у полі авторського права, академічної доброчесності, які були прийняті за роки після проголошення незалежності України. Проаналізована діяльність Національного університету харчових технологій щодо запобігання випадків академічного плагіату. The article deals with the legislative acts defining the state policy in the field of copyright, academic integrity, which were adopted in the years after the declaration of Ukraine's independence. The activity of the National University of Food Technologies concerning the prevention of academic plagiarism is analyzed.
Keywords: академічна доброчесність; відкриті електронні архіви; відкриті електронні ресурси; державна політика; авторське право; copyright law; academic integrity; open electronic archives; open electronic resources; state policy