Згурський, Андрій ВолодимировичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаКовалевська, Єлизавета ІванівнаКрапивницька, Ірина Олексіївна2013-01-182013-01-182011Дослідження реологічних характеристик молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива / А. В. Згурський, Г. Є. Поліщук, Є. І. Ковалевська, І. О. Крапивницька // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2(15). - С.115-118.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5451Досліджено реологічні характеристики молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива з метою встановлення рекомендованих значень сухих речовин пектиновмісної сировини порівняно з типовими сумішами для морозива молочного та пломбіру. Визначено характер структуроутворення в молочно-овочевих системах за рахунок дії складових компонентів рослинної сировини.In order to determine the recommended amount of solid in pectine-containing material, reological properties of milk-vegetable ice-cream mixes were investigated and compared with the same properties of traditional ice-cream mixes. It was established the structure formation character of milk-vegetable sysnems caused by the influence of raw material components.otherовочева сировинаvegetableпектинові речовиниструктуроутворенняморозиво молочно-овочевеpectinesstructure formationmilk-vegetable ice creamкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуДослідження реологічних характеристик молочно-овочевих сумішей для виробництва морозиваArticle