Шпак, Максим СергійовичЧепелюк, Олена Олександрівна2016-10-112016-10-112016Шпак, М. С. Визначення статистичної багатофакторної залежності витрат енергії на замішування хлібного тіста / М. С. Шпак, О. О. Чепелюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали V Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 14 вересня 2016 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2016. - С. 32-33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24395Дослідивши вплив кожного з факторів на витрати енергії в процесі замішування, встановлено, що для забезпечення якісного замісу борошняного тіста при незначних витратах питомої енергії необхідно максимально можливо збільшувати вологість тіста при зменшенні тривалості процесу з урахуванням якісних показників продукції. Examining the impact of each factor on energy consumption during mixing, found that for high-quality flour kneading dough at low cost specific energy need maximum possible increase humidity test at reducing the duration of the quality indicators based products.uk-UKвитрати енергіїзамішування тістахлібопекарська галузьenergy consumptionbaking industrykneadingкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВизначення статистичної багатофакторної залежності витрат енергії на замішування хлібного тістаOther