Удосконалення способу одержання сухого каротиновмісного збагачувача з моркви - Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Малежик, Іван Федорович; Бандуренко, Галина Михайлівна (My University, 2010)
В результаті проведеної роботи було досліджено можливість отримання сухого збагачувача з моркви з максимальним збереженням біологічно активних речовин вихідної сировини. As a result of this work was investigated the possibility of obtaining dry enrichers from carrots with maximum preservation of biologically active substances raw materials.
Keywords: збагачувач; каротин; морква; enrichment; carotene; carrots; кафедра технології консервування