Технологія екструзійно-роздувного формування - Рудченко, Є. В.; Прохоров, Олександр Миколайович (My University, 2010)
Складена фізична модель процесу екструзії з метою підвищення продуктивності і якості флаконів. Composite physical model extrusion process to improve productivity and quality bottles
Keywords: флакони; екструзійно-роздувне формування; vials; extrusion fanning forming; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв