Бубель, Денис Володимирович2021-07-162021-07-162021Бубель, Д. В. Розроблення технології пасти із насінням соняшника з підвищеною біологічною цінністю для людей конституції типу Пітта-доша : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Денис Володимирович Бубель ; наук. керівник Ірина Миколаївна Силка. – Київ, 2021. – 101 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34806otherарахісова пастанасіння соняшникуаюрведична пастаПітта дошаінжирпрянощіпоживна цінністьінноваційний продукткафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозроблення технології пасти із насінням соняшника з підвищеною біологічною цінністю для людей конституції типу Пітта-дошаOther