Попівнич, Марина Олегівна2021-10-082021-10-082021Попівнич, М. О. Проект бродильного відділення пивзаводу потужністю 2 млн дал на рік з інтенсифікацією доброджування та дозрівання пива : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марина Олегівна Попівнич ; наук. керівник Микола Васильович Бондар. – Київ, 2021. – 87 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35946otherсусломолоде пивоциліндрично-конічний бродильний апаратдріжджіфільтраційний апараткарбонізаціякафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект бродильного відділення пивзаводу потужністю 2 млн дал на рік з інтенсифікацією доброджування та дозрівання пиваOther