Біологічно активні добавки в контексті сьогодення - Галінська, Олександра Сергіївна; Баклан (Гаган), Інна Олександрівна; Бессараб, Олександр Семенович (My University, 2015)
Особлива роль у вирішенні проблеми дефіциту нутрієнтів у раціоні харчування людини відводиться продуктам лікувально-профілактичного та функціонального призначення яким є топінамбур як вітамінна добавку до їжі. A special role in addressing the shortage of nutrients in the human diet foods given preventive and functional purpose of which is the artichoke as vitamin food supplements.
Keywords: топінамбур; artichoke; біологічно активні добавки; biologically active supplements; здорове харчування; healthy eating; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу; кафедра технології консервування