Ovsiannikova, ValeriaVlasenko, Ludmila2014-11-192014-11-192014Ovsiannikova, V. Trends of modern green marketing in Ukrainian food industry / Valeriia Ovsiannikova, Liudmyla Vlasenko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 4. – С. 447-448.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18491In current market conditions, the question is how to get the maximization of profits. One of the most important aspects of business is the used marketing mix. Therefore, all the tools of marketing policy in any production including food are designed to effectively meet the needs of consumers, while to bear profit to owner. So you may experience significant problems concerning the quality and safety of food products offered.We are becoming more and more familiar with the concept of organic marketing, ecomarketing, green marketing or environmental marketing. They are all diverse names but they respond to a common objective: satisfying the needs of a consumer concerned with the environment whilst simultaneously favouring sustainable development.othergreen marketingprofitsfood industryхарчова промисловістьдоходизелений маркетингпищевая промышленностьдоходызеленый маркетингкафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікаціїTrends of modern green marketing in Ukrainian food industryOther