Теоретичні основи процесу маркетингового планування - Соломянюк, Наталія Миколаївна (My University, 2013)
У статті розглянуто категорійний апарат поняття «процесу маркетингового планування», як безперервного механізму, що забезпечує розкриття причинно-наслідкових значень складових визначення. Досліджено та удосконалено схему процесу маркетингового планування. The category apparatus of concept "The Marketing Planning Process" is considered in the article, as a continuous mechanism that provides determination of cause and effect values making. Investigational and improved chart of the marketing planning process.
Keywords: маркетингове планування; marketing planning; процес маркетингового планування; the marketing planning process; маркетинговий план; marketing plan; кафедра маркетингу