Розвиток гастрономічного туризму на Галичині - Іваніцька, Катерина Олександрівна; Верес, Катерина Олександрівна (My University, 2015)
Організація гастрономічних турів потребує чіткого планування, організації, сил та коштів. Проте все це виправдовує себе, адже гастрономічний туризм є досить перспективним напрямом розвитку туризму в Україні, зокрема на Галичині. Organization gastronomic tours require precise planning, organization, effort and money. But it all pays off, because Gastronomic tourism is a very promising direction of development of tourism in Ukraine, particularly in Galicia.
Keywords: туристична індустрія; туризм; туристичний ринок; tourism; tourism market; tourism industry; кафедра туристичного та готельного бізнесу