Проблеми та перспективи розвитку дитячого туризму в Україні - Сологуб, Юрій Іванович; Штельмах, Катерина Валентинівна (My University, 2023)
В даний час в індустрії дитячого туризму існує чимало проблем, які потребують вирішення. Але, тим не менш, цей вид туризму є одним із найстійкіших сегментів туристичного ринку. За правильної політики держави, приватних структур та інвесторів у цій сфери є всі передумови для подальшого зростання та розвитку.

Currently, there are many problems in the children's tourism industry that need to be solved. But, nevertheless, this type of tourism is one of the most stable segments of the tourist market. With the right policy of the state, private structures and investors in this area, there are all prerequisites for further growth and development.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; дитячий туризм; розвиток; Україна; children's tourism; development; Ukraine