Визначення фальсифікації меду та його ідентифікація - Миндрул, Наталія Петрівна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2016)
Мед - незамінне джерело багатьох вітамінів, мікроелементів. Мед є також дієтичним продуктом та лікувальним засобом, що володіє бактерицидною властивістю. Honey - an indispensable source of vitamins, trace elements. Honey is also a dietary product and remedy that has bactericidal properties.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; фальсифікація меду; ідентифікація меду; продукт оздоровчого і профілактичного призначення; adulteration of honey; identification of honey; product health and prophylactic purposes