Миндрул, Наталія ПетрівнаПетруша, Оксана Олександрівна2016-09-222016-09-222016Миндрул, Н. П. Визначення фальсифікації меду та його ідентифікація / Н. П. Миндрул, О. О. Петруша // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 126-127.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24139Мед - незамінне джерело багатьох вітамінів, мікроелементів. Мед є також дієтичним продуктом та лікувальним засобом, що володіє бактерицидною властивістю. Honey - an indispensable source of vitamins, trace elements. Honey is also a dietary product and remedy that has bactericidal properties.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівфальсифікація медуідентифікація медупродукт оздоровчого і профілактичного призначенняadulteration of honeyidentification of honeyproduct health and prophylactic purposesВизначення фальсифікації меду та його ідентифікаціяOther