Гавва, Олександр МиколайовичКохан, Олена ОлександрівнаМарцинкевич, Леся ВалентинівнаГолоперов, Ігор Вікторович2023-11-132023-11-132020Безпечність харчових продуктів в пакувальних машинах / О. Гавва, О. Кохан, Л. Марцинкевич, І. Голоперов // Упаковка. – 2020. – № 4-5 (137-138). – С. 38-42https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41461Стаття присвячена розгляду видів псування харчових продуктів, в ній наведена класифікація пакувальних машин за рівнем гігієни та вимоги стандартів щодо забезпечення безпечності харчових продуктів на кінцевих операціях виробництва, а саме пакування готової продукції.The article is devoted to consideration of the types of spoilage of food products, it lists the classification of packaging machines according to the level of hygiene and the requirements of standards for ensuring the safety of food products in the final operations of production, namely the packaging of finished products.otherхарчові продуктипсуванняпакувальні машинигігієнабезпечністьfood productsdeteriorationpacking machineshygieneбезпечністькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвБезпечність харчових продуктів в пакувальних машинахArticle