Коберніцька, Аліна ОлександрівнаМукоїд, Роман МиколайовичВасилів, Володимир Павлович2017-12-272017-12-272016Коберніцька, А. О. Вплив температури пророщування рису на показники його солоду / А. О. Коберніцька, Р. М. Мукоїд, В. П. Василів // Мир науки и иноваций. – 2016. - № 1(3). – С. 43-46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26445Проведено дослідження процесу солодорощення зерна рису та визначено зміни хімічного складу. Встановлено залежність тривалості, вологості і температури пророщування зерна на якісні показники солоду. The study of the process of maturation of rice grain has been carried out and changes in the chemical composition have been determined. Dependence of duration, humidity and temperature of grain sprouting on qualitative parameters of malt was established.uk-UKцеліакіяглютенрисзерносолодпророщуванняceliac diseaseglutenricegrainmaltgerminationкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВплив температури пророщування рису на показники його солодуArticle