Географічна структура експортно-імпортних операцій України - Тюха, Ірина Володимирівна; Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна (My University, 2019)
Розглянуто основні проблеми при формуванні експортного потенціалу підприємств агропромислового сектора, та труднощі з якими вони при цьому стикаються, а також вирішення цих проблем. The main problems in the formation of the export potential of enterprises of the agro-industrial sector, and the difficulties they face at the same time, as well as the solution of these problems, are considered.
Keywords: агропромисловий комплекс; експорт; експортний потенціал; personnel administration; agro-industrial complex; export; export potential; кафедра економіки праці та менеджменту