Дячук, Віталій МиколайовичВолодченкова, Наталія Валеріївна2015-05-252015-05-252015Дячук, В. М. Дослідження методів виявлення термічної активності рослинної сировини для підвищення рівня вибухозахисту та пожежної безпеки підприємств харчової промисловості / В. М. Дячук, Н. В. Володченкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 81-а Міжнародна наук. конф. студ., аспір. і молод. вчених, К., 23–24 квітня 2015. – К. : НУХТ, 2015. - Ч. II. - С. 375.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20724Проведено дослідження та удосконалення методів виявлення термічної активності рослинної сировини дозволяє створити сприятливі умови для підвищення рівня вибухозахисту та пожежної безпеки підприємств, які спеціалізуються на зберіганні і переробці рослинної сировини. The research and improvement of methods for detection of thermal activity of plant material to create favorable conditions for the improvement of explosion and fire safety businesses that specialize in storage and processing of plant material.uk-UKвибухexplosionаваріяaccidentзахистsafety protectionкафедра екології та екоменеджментуДослідження методів виявлення термічної активності рослинної сировини для підвищення рівня вибухозахисту та пожежної безпеки підприємств харчової промисловостіThesis