Кузьмін, Олег ВолодимировичОбеснюк, Ольга ОлегівнаКушлак, Антон СергійовичМирончук, Валерій ГригоровичТопольник, Віра Григорівна2017-05-292017-05-292016Патент на корисну модель № 110352, МПК (2016.01) A23L 29/10, A21D 13/00. Склад сиропу для просочування кондитерських виробів / Кузьмін О.В., Обеснюк О.О., Кушлак А.С., Мирончук В.Г., Топольник В.Г.; заявник – Національний університет харчових технологій. – №u201602578; заяв. 16.03.2016; опубл. 10.10.2016, Бюл. №19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25395Склад сиропу для просочування кондитерських виробів містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк або вино десертне. The composition of the syrup for impregnation of confectionery products containing sugar, water, essence rum, brandy or sweet wine.uk-UKсиропsyrupкондитерській вирібpastryкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняСклад сиропу для просочування кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 110352)Other