Перспективи отримання з побічних продуктів цукробурякового виробництва біологічно активних харчових добавок - Штанько, Олег Анатолійович; Сімахіна, Галина Олександрівна (My University, 2004)
Необхідно вести пошук нових технологій, щоб забезпечити максимально можливе збереження поживних речовин, які містяться в сировині. І одним із шляхів вирішення ції проблеми є використання кріотехнологій які дають змогу отримати продукти профілактичної дії з високим вмістом природних біологічно активних речовин.

It is necessary to search for new technologies to provide the maximum possible preservation of nutrients contained in raw materials. And one of the ways to solve the problem is to use tion kriotehnolohiy enabling preventive action to obtain products with high content of natural biologically active substances.
Keywords: бурякоцукрове виробництво; побічні продукти; біодобавки до їжі; комплекси БАР; низькотемпературне оброблення; фракційні переходи; sugar beet production; by-products; Supplements to food; complexes BAR; low-temperature processing; factional transitions; кафедра технології оздоровчих продуктів