Штанько, Олег АнатолійовичСімахіна, Галина Олександрівна2012-04-202012-04-202004Штанько, О. А. Перспективи отримання з побічних продуктів цукробурякового виробництва біологічно активних харчових добавок / О. А. Штанько, Г. О. Сімахіна // Наукові праці НУХТ. - 2004.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/945Необхідно вести пошук нових технологій, щоб забезпечити максимально можливе збереження поживних речовин, які містяться в сировині. І одним із шляхів вирішення ції проблеми є використання кріотехнологій які дають змогу отримати продукти профілактичної дії з високим вмістом природних біологічно активних речовин.It is necessary to search for new technologies to provide the maximum possible preservation of nutrients contained in raw materials. And one of the ways to solve the problem is to use tion kriotehnolohiy enabling preventive action to obtain products with high content of natural biologically active substances.uk-UKбурякоцукрове виробництвопобічні продуктибіодобавки до їжікомплекси БАРнизькотемпературне обробленняфракційні переходиsugar beet productionby-productsSupplements to foodcomplexes BARlow-temperature processingfactional transitionsкафедра технології оздоровчих продуктівПерспективи отримання з побічних продуктів цукробурякового виробництва біологічно активних харчових добавокArticle