Оболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2013-04-022013-04-022006Пат. № 14522 Україна МПК A23G 3/00 Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Колібрі – приз” / Оболкіна В. І., Кияниця С. Г.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u200511368 ; заявл. 30.11.05 ; опубл. 15.05.06, Бюл. № 5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7159Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру кремово–збивних цукерок з комбінованим корпусом “Колібрі – приз”. Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Колібрі – приз”, які містять шоколадну глазур, цукор–пісок, патоку, згущене молоко, піноутворювач, драглеутворювач, кислоту лимонну, ароматизатор, які відрізняються тим, що в якості основних структуроутворювачів кремово–збивної цукеркової маси використовується суміш пектину та карагенану, поверхнево–активна речовина, рослинний жир, спирт, сухе молоко, спирт. Utility model patent. A recipe whipped cream and candy with a combined case "Hummingbird - a prize." Creamy-sweet whipped with a combined case "Hummingbird - Prize" containing chocolate icing, sugar, molasses, evaporated milk, foaming agents, drahleutvoryuvach, citric acid, flavorings, other than the fact that as a basic structure-churned creamy candy mass a mixture of pectin and carrageenan, surfactant, vegetable oil, alcohol, milk, alcohol.uk-UKкаррагенанпектинкремово–збивні цукеркицукрово–патоковий сироптригліцеридкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівcarrageenanpectinwhipped cream and candysugar-syruptriglycerideКремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Колібрі – приз” (Деклараційний патент на корисну модель № 14522)Other