Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Колібрі – приз” (Деклараційний патент на корисну модель № 14522) - Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна (My University, 2006)
Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру кремово–збивних цукерок з комбінованим корпусом “Колібрі – приз”. Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Колібрі – приз”, які містять шоколадну глазур, цукор–пісок, патоку, згущене молоко, піноутворювач, драглеутворювач, кислоту лимонну, ароматизатор, які відрізняються тим, що в якості основних структуроутворювачів кремово–збивної цукеркової маси використовується суміш пектину та карагенану, поверхнево–активна речовина, рослинний жир, спирт, сухе молоко, спирт. Utility model patent. A recipe whipped cream and candy with a combined case "Hummingbird - a prize." Creamy-sweet whipped with a combined case "Hummingbird - Prize" containing chocolate icing, sugar, molasses, evaporated milk, foaming agents, drahleutvoryuvach, citric acid, flavorings, other than the fact that as a basic structure-churned creamy candy mass a mixture of pectin and carrageenan, surfactant, vegetable oil, alcohol, milk, alcohol.
Keywords: каррагенан; пектин; кремово–збивні цукерки; цукрово–патоковий сироп; тригліцерид; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; carrageenan; pectin; whipped cream and candy; sugar-syrup; triglyceride