Медико-біологічний сектор у підготовці висококваліфікованих інженерів-технологів хіміко-фармацевтичних виробництв: набутий досвід викладання - Кучмістова, Олена Федосіївна; Майборода, Олена Іванівна; Ігнатова, Олена Андріївна; Строкань, А. П. (My University, 2009)
У статті піднімаються важливі етичні питання у середовищі фармацевтичної практики на прикладі дисципліни «Ботаніка та клітинна біологія». Акцентується увага на поєднанні теоретичних знань здобутих під час аудиторної роботи та практичних навичок набутих під час навчально-ознайомчої польової практики та семінарів-екскурсій на природі. Серйозна поза аудиторна робота має великий вплив на формування етичних поглядів майбутніх фахівців. The article raises important ethical issues in the environment of pharmacy practice at the example of discipline "Botany and Cell Biology." Attention is focused on the integration of theoretical knowledge acquired during classroom work and practical skills acquired during the training and evaluation of field practice and workshops on nature excursions. Serious pozaauditornaya work has great influence on the ethical attitudes of future professionals.
Keywords: ботаніка; біоетика; навчально-ознайомча польова практика; botany; teaching and study field practice; bioethics; кафедра харчової хімії